• Gratis verzending in Nederland
  • Deskundige klantenservice
  • Voor 15:00 besteld op werkdagen is dezelfde dag verstuurd
  • Gratis retourneren

Krijg 10% korting op het 2e product of meer wat je besteld.

Nog geen producten toegevoegd.

Hoe een vergeten zonnebril op een zomers terrasje kan leiden tot een succesvolle onderneming.

Toen directeur/eigenaar Hidde Bruin erachter kwam dat hij genoemd item was vergeten zette hij de ergernis om in het zien en ontplooien van nieuwe kansen.

Bruin startte in februari 2018 voorzichtig met Hidzo en een collectie van 20 zeer betaalbare zonnebrillen. Mede door de samenwerking met strategische verkooppartners als Bol.com bleek al snel dat Hidzo een gat in de markt had gevonden.

Het bedrijf ging vliegend van start en in no time werd de uitdijende collectie zonnebrillen uitgebreid met een aansprekende en commercieel succesvolle collectie horloges en diverse accessoires. De horloges zijn de absolute “eyecatchers” van de website www.hidzo.nl. De ruime collectie biedt producten voor zowel het laag- als middensegment.

Het nog jonge bedrijf mag zich steeds vaker verheugen in de belangstelling van bedrijven en verenigingen die grote aantallen brillen afnemen welke vervolgens worden voorzien van hoogwaardige bedrukking van logo’s en/of teksten.

Hidzo staat voor ‘Betaalbare Luxe’ en bedient klanten in geheel Nederland en de buurlanden. In korte tijd heeft het bedrijf dan ook een internationale status verkregen.

Het ‘Hidzo Team’ heeft de afgelopen maanden een uitstekende en solide basis neergezet en kijkt met enthousiasme en vertrouwen naar de toekomst.


 

/42383552_246504246207253_2189254618725220352_n.jpg

Sparen voor korting

Verdien punten bij elke bestelling die je doet.
Bij elke euro die je spendeert verdien je een punt. Bij 100 punten krijg je een code toegestuurd waarmee je 15% korting krijgt op je volgende aankoop.

Volg Hidzo op social media

Blijf op de hoogte van de aanbiedingen en nieuwste producten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere maand een nieuwsbrief met hierin de maandaanbiedingen en de nieuwste producten.

Er is een fout opgetreden bij het inschrijven, probeer het later nogmaals

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief

©HIDZO 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment