Krijg 10% korting op het 2e product of meer wat je besteld.

  • Deskundige klantenservice
  • Voor 15:00 besteld op werkdagen is dezelfde dag verstuurd
  • Gratis retourneren
  • Deskundige klantenservice
  • Voor 15:00 besteld op werkdagen is dezelfde dag verstuurd
  • Gratis retourneren

Over ons

Hoe een vergeten zonnebril op een zomers terrasje kan leiden tot een succesvolle onderneming.

Toen directeur/eigenaar Hidde Bruin erachter kwam dat hij genoemd item was vergeten zette hij de ergernis om in het zien en ontplooien van nieuwe kansen.

Bruin startte in februari 2017 voorzichtig met Hidzo en een collectie van 20 zeer betaalbare zonnebrillen. Mede door de samenwerking met strategische verkooppartners als Bol.com bleek al snel dat Hidzo een gat in de markt had gevonden.

Het bedrijf ging vliegend van start en in no time werd de uitdijende collectie zonnebrillen uitgebreid met een aansprekende en commercieel succesvolle collectie horloges en diverse accessoires. De horloges zijn de absolute “eyecatchers” van de website www.hidzo.nl. De ruime collectie biedt producten voor zowel het laag- als middensegment.

Het nog jonge bedrijf mag zich steeds vaker verheugen in de belangstelling van bedrijven en verenigingen die grote aantallen brillen afnemen welke vervolgens worden voorzien van hoogwaardige bedrukking van logo’s en/of teksten.

Hidzo staat voor ‘Betaalbare Luxe’ en bedient klanten in geheel Nederland en de buurlanden. In korte tijd heeft het bedrijf dan ook een internationale status verkregen.

Het ‘Hidzo Team’ heeft de afgelopen maanden een uitstekende en solide basis neergezet en kijkt met enthousiasme en vertrouwen naar de toekomst.

Reviews

Het dragen van een mooie stijlvolle horloge maakt mijn outfit compleet. Het leuke vind ik dat er veel verschillende soorten zijn. Van sportief naar zakelijk en van digitaal tot aan analoog. Zo kan je altijd kijken welk horloge het beste bij je past!

Kars

Ik wil even mijn complimenten geven geven voor de Super service van Hidzo.
Vrijdag kreeg ik al nieuw horloge in de bus daar ik het retour label nog niet had ontvangen.
Dit horloge is goed dus helemaal Top.
Andere horloge is inmiddels onderweg.
Ik heb jullie ook beoordeeld met 5 ⭐️ 

Cynthia

Mijn complimenten voor de verrassing; mijn bestelling leuk ingepakt als cadeautje (wat het ook is!). In deze drukke tijd toch leuk om te zien dat er bedrijven zijn die net dat extra's willen doen voor hun klanten.


Fijne feestdagen en een top 2021!

Esther

Contactgegevens

KvK nummer: 67837077
BTW nummer: NL002354171B50
06-83204522
info@hidzo.nl

Cruquiuszoom 51
2142EW Cruquius
2023 | ZENO